ajánlatkérés

Élményelemek

Élményelemek, Újdonságok, Automatizálások, Költségcsökkentés:  

►Élményelemnek nevezünk minden olyan beépített komfortfokozót, melyek a hagyományos szűrés forgatásban alig kapnak szerepet, de látványukkal, és működési sajátosságukkal emelik medencéjük használati értékét.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a kivitelezett medencék túlnyomó része fűtés nélküli, így az elemek kiválasztásánál fontos szempont azok használhatósága, praktikussága. Felméréseink során beszámolunk előnyökről és hátrányokról, tájékoztatást nyújtunk azok sajátosságairól. Vegyük figyelembe, hogy a befúvókon keresztűl áramló víz fűtetlen, és a legmelegebb nyári napon is csak 28-29 fokos. Ne akarjunk medencénkből jakuzzit varázsolni, hanem lássuk el praktikus, használható kialakításokkal.


Cégünk saját fejlesztésü,  egyedi kialakításu, ill. szigorúan tesztelt gyári elemek gyártása és beszerzése során az alábbi termékek beépítésével nyerte meg vásárlói bizalmát:

  • Buzgárok
  • Ellenáramoltatók /úszógépek/
  • Vízköpők
  • Led világítások
  • Vegyszerező automaták, sóbontó készülékek
  • Alternatív szűrőtöltet, bemutatkozik az AFM zöld üveg
  • Költségcsökkentés, gazdaságos üzemeltetés, vezérlés

Buzgárok:  saját fejlesztésü, különálló, a  medence padozatába beépített befúvóelemekből integrált 4 vagy több  fejes, ipari légkompresszort, valamint  nemesacél visszacsapó korlátrendszert tartalmazó élményelem. Talán az egyetlen kialakítás, mely a kompresszor üzemi felmelegedése, és a környezeti hőmérséklet hatására melegebb, minden testrészünket megmaszírozó légbuborékokkal lát el minket. Beépítését utólagosan nem javasoljuk, de lehetőség van csőrendszerének előzetes kialakítására, majdani kiépítés befejezésére. Az előzetes kiépítést medencéjének műszaki tartalmától függően legtöbb esetben térítésmentesen elvégezzük.

Ellenáramoltatók: ha kevés a rendelkezésre álló terület a medence építésénél, de nem kívánjuk feladni  az úszás lehetőségét, ellnáramoltatót építünk be. Ne bánhatja meg az  esetleg elhamarkodott, vagy anyagilag megszabott, medencére szánt költségvetését. Elegendő egy beépítő kittet megvásárolni a későbbi befejezésig. A kitt kedvező áron beépíthető, fóliával esztétikusan fedhető a teljes megépítésig, akár évek multán, minimális víz leengedésével a kivitelezés befejezhető.

Vízköpők: lehetnek csak esztétikai, kellemes csobogást és látványt nyújtó, akár a medence vízkörére szerelt elemek, de kialakíthatjuk egy nagy teljesítményű szivattyúval masszázselemnek is. Szintén mint a buzgárnál, előzetes tervezéssel  a továbbépítés lehetőségét megtartva alakíthatjuk ki.

Led világítások: lassan elengedhetetlen felszerelése medencéjének, a több száz színkombinációt, akár programozott fényjátékot nyújtó víz alatti  megvilágítás. Bekerülési áruk egyre kedvezőbb. Cégünk olyan vezérléssel egybe  integrált családot forgalmaz, melyek az  általunk beépített hagyományos lámpatesttel csereszabatosak. Így cseréjét átalakítás nélkül bármikor megteheti!

Vegyszerező automaták, sóbontó készülékek: Lakossági medencéinknél folyamatos problémát jelent, idő hiányában, vagy kellő felkészültség nélkűl történő helyes vegyszerszint beállítás. Praktikus megoldásokkal hosszú heteket nyerhetünk, ha az automatákra bízzuk problémánkat. Sóbontó készülékeink segítenek az alacsony vegyszerszint megbízható fenntarthatóságában, így az arra érzékenyebb bőrűeknek megoldást találhatunk. Olyan berendezéseket forgalmazunk, melyek bontás nélkül később is beépíthetőek.

AFM zöld üveg: Activated Filter Media. Jelenleg a piacon kapható legminőségibb szűrőtöltet. Hatalmas előnye, hogy nem szükséges 3 évente cserélni mint a homokot. Nincs biofilm képződés, folyamatos csíramentességet biztosít. Szűrőképessége kellő beállítás után akár hatszor hatékonyabb. Nincs apró lebegó szennyeződés, a vegyszerekkel szemben ellenállóbb. Kérésére részletes tájéloztatót küldünk. A csere 1 óra alatt megoldható!


Költségcsökkentés, gazdaságos üzemeltetés, vezérlés:  ki ne szeretne energiát megspórolva, alacsony üzemeltetési költséggel, minimális vegyszermennyiséggel  makulátlanul tiszta vízben fürödni. Sok problémától mentesíthetjük magunkat korszerű vezérlést választva. Megoldásként felkínáljuk  a frekvenciaváltóval ellátott vezérlésünket. A beépített frekvenciaváltóval annak energiamegtakarításával  a szűrés sebességét lassítjuk, ez által a tartályunkban lévő töltet vegyszerszegényebb környezetben magasabb hatékonysággal szűr. Gépészetünk csendesebb, vízképünk kiegyenlítettebb.

  • A gépház veszélyes üzem. Nem becsülhetjük le sem érintésvédelmileg sem kényelmi szempontokból annak biztonságát. Folyamatosnak mondható párásodás, és technológiából eredően a le és kieresztett vizek veszélyt jelenthetnek a felhasználók számára. Godolkodjunk el azon, hogy sok ezernyi liter vizet adott esetben csak egy vékony fal választ el a gépháztól. Sajnos az érintésvédelmi relék (ÉV, FI) használata sokunkban téves fogalomként él. Az áram erősséget nem korlátozzák, csak a behatás, leoldás idejét.  Ne az ár döntsön! kérjen részletes kiírást az általunk biztosított medence vezérlő szekrényekre vonatkozóan. Legyen kényelmes, használjon távirányítót, akár mobil aplikációt medencéje üzemeltetéséhez.

Kérjen ajánlatot