ajánlatkérés

MEDENCEDOKTOR

Müller Schwimmbadtechnik Kft.

MEDENCE ÉPÍTÉS

Cégünk ősvállalata 1997 novemberével alakult meg. Három nagy kihívást igyekezett betölteni a szolgáltató piacon belül. Személy és vagyonvédelmet, reklám és oktatási tevékenységet, valamint az építőipari tevékenységet.

2003. évben, hogy az alapító cég profiltisztaságát megőrizzük új céget alapítottunk. A hagyományos kertépítés mellett már nagy biztonsággal a hiányzó lakossági szegmenset megcélzó, magánmedencék kivitelezését vettük fel szolgáltatásaink közé.

Ekkor már rendelkeztünk minden, a szakmát érintő követelménnyel, és ismerettel, hogy tudásunkat, a legnagyobb hozzáértéssel tudjuk gyakorolni és kamatoztatni, a lakossági és közületi medenceépítések terén.

Vállalkozásunkat személyi változások következményeként családi vállalkozássá formáltuk át, mely vállalkozási forma hosszú-hosszú ideje bizonyította rátermettségét, üzleti modelljének létbiztonságát.
 


Vállalkozásunkban felvállaltuk, a családi vállalkozás fogalmát hirdetéseiben, hogy megkülönböztessük magunkat a szóba jöhető versenytársaktól. Éppen ezért nem törekszünk személytelen nagyvállalat kialakítására. Hirdetésekben előtérbe helyezzük, hogy a családi vállalkozásokban szilárdabb az elkötelezettségünk az üzlet iránt, magasabbak az etikai normák és pozitívabb hozzáállást tanúsítunk a vevőkhöz, így bizonyos tulajdonságaink remek döntéshozatalokat eredményeznek. Azért hogy képességeinket teljes körűen ki tudjuk használni, vállalkozásunknak ki kellett fejleszteni azokat a kulcsfontosságú előnyöket, melyek piacvezetővé tehetnek minket.

Közös munkával szerzett jövedelmünket áldozzuk fel, ha kell, az üzletben. Nem veszünk fel magas bért vagy juttatást, hanem bent hagyjuk a vállalkozásban, ha szükséges. Alkalmazottaink, alvállalkozóink ebben a légkörben személyesebb kapcsolatra tesznek szert, gyakorlatilag beleolvadnak a családi légkörbe. Sok család elviseli, hogy ne vegyen új kocsit vagy új bútort, ha új beruházást teszünk, új fejlesztéseket indítunk el, vagy pénzügyi pozíciónk a tét.


►Nagyon fontos a munkahelyi emberségünk fenntartása, így nagyobb figyelmet és törődést fordíthatunk a megrendelőkre, magasabb színvonallal, mint amilyen a tipikus vállalatoknál nem biztosított.

►Hosszú távú elkötelezettséggel rendelkezünk, Családi környezetben könnyebben koncentrálhatunk hosszú távra, mint azok a vállalati szereplők, akiket éves eredményeik alapján ítélhetőek meg.

►Hangsúlyozzuk a minőséget, mert az átvett szakmai fogások rendelkeznek a vevők minőségi és értékes kiszolgálásában.

►Időbeosztásunk alkalmazkodik a folyamatosan változó igényekhez. Belátóan vesszük tudomásul, hogy ügyfeleink is sok esetben szabott munkaidőben dolgoznak, és sok esetben nem minden esetben lehetnek tanúi medencéjük kivitelezésének. Szigorúan tartjuk a határidőket, és a megnövekedett piaci igényekkel szemben rugalmasabban tudunk versenyezni.

►Behozhatatlan előnyünk, ami mindenkinél elsődleges, hogy nincs felsőbb vezetés. Ez néha előny, néha azért hátrány is. A családi vállalkozásunknál könnyebben megy a munkamegosztás, mert mindenki a cég sikeréért tesz, és ez talán a legfontosabb előnyünk, mert kifejezetten csak saját és vevőink érdekeit képviseljük, és ezzel nem mást gazdagítunk. Nem vagyunk kiszolgáltatottak más idegen ember kénye kedvének, aznapi hangulatának és egyéb dolgainak.

►A másik hatalmas előny, hogy amit kitalálunk, kreatív gondolkodással létrehozunk nem egy ismeretlen ember szerzeménye, hanem vállalkozásunkat és minőségünket megismert tulajdonosi kör gyakorlatilag, barátainkká váló tulajdona.

►Az elmúlt évek gazdasági válságának időszakából levezetett eredményeink igazolták politikánkat. A nehéz idők alatt is küzdöttünk azért, hogy megtartsuk régi alkalmazottainkat, elkötelezettségünknek éreztük a fizetett munkaerő és az őket körülvevő közösség problémáinak megoldását. Így fenntarthatóvá tettük a kifogástalan légkőrt, ami megmutatkozott kivitelezéseink minőségén.

►Széles nagykereskedelmi kapcsolatrendszert alakítottunk ki, így beszállítóink Európa számos országából, Portugáliából, Spanyolországból, Németországból, és a szomszédos Ausztriából járulnak hozzá minőségi termékeink beszállításához.


Vállaljuk:Medencék A-tól Z-ig !

 • Kültéri és beltéri medencék tervezése, építése, átépítése, telepítése, felújítása, karbantartása, fedése.
 • Építési tervek, vízjogi engedélyek, építési engedélyek beszerzése teljes körű ügyintézéssel. Gépészetek, szűrők, hőcserélők
 • Utólagosan beépíthető automatikák, vezérlések, élményelemek
 • Vegyszer és kiegészítők forgalmazása

Minden, ami kert:

 • Kerttervezés, kivitelezés, fenntartás
 • Automata öntözőrendszerek telepítése, ( Hunter) karbantartása
 • Gyepszőnyeg, talaj átalakítás, HOLLAND PÁZSIT telepítés
 • Szökőkutak
 • Mesterséges tavak, patakok
 • Esővíz gyűjtők
 • Szűrők, vegyszeradagolók
 • Sziklakertek
 • Kerti és vízi hangulatvilágítás

És hogy minden szép legyen:

 • Térburkolatok, járdák, kerítések
 • Takarások, árnyékolók
 • Pergolák, üvegházak, szaletlik,
 • Tanácsadás, növényvédelem