ajánlatkérés

KERTÉPÍTÉS

KERTÉPÍTÉS, KERTSZÉPÍTÉS

Választhat számtalan szebbnél szebb kialakításaink közül. Típustervek klasszikus, mediterrán, zöld lombos, távol-keleti, kerti tavas, vidékies kertekhez, parkokhoz.

Kérje környezetéhez, és ízlésének legjobban megfelelő kialakításainkat, részletes ültetési tervünkkel.
A tanácsadás, a felmérés és a tervek elkészítése költségbe nem kerül, HÍVJON!!!

ÖNTÖZÉSTECHNIKA

►Bizonyára ön is sokat vesződik kertje öntözésével. Kiköltözve a szabadba, talán első családi házába az első években ritka volt az a nap, amikor ne ragadta volna meg az öntözőcső végét, ne ápolta volna szorgalommal, telepített növényeit, féltve őrzött füvét. Elteltek az évek, és egyre inkább kötelességnek érzi a folyamatot.

Amikor mindenki a meccset nézi, maga locsolhat. Kedvenc sorozat, locsolhat. Tikkasztó meleget megelőző hajnali kelés, locsolhat. Elmenne nyaralni, de a szomszéd csak kompromisszumok árán vállalja a locsolást. Ráadásul ő két hétre utazik, maga csak egyre. Stb, stb. Sárgul a fű, hervadnak a növények,......... magára ismert? Ne keseredjen el. Senki sem akar fölöslegesen pénzt kidobni, senki sem hagyja veszendőbe menni azokat az értékeket, amikért megdolgozott. A víz és a növényzet ápolása nem olcsó mulatság. Mi segítünk Önnek időt, pénzt, és fáradtságot megtakarítani.